Scan drzeko, edit Assad
300dpi, original size
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scan drzeko, edit Assad
300dpi, original size
Edip , fisherman1971, fındıkfındık,gümüş saç , Spawn,toxine , ziyanal .
Tommiks'i okumaktan hiç bıkmıyorum, ezbere bilsem de bunun sebebini bir türlü çözemedimsağolun üstadlarım
![]()
Esse Gesse ve Teksas-Tommiks'e dair her maceranın o kadar çok anısı birikmiş ki üzerimde, sayfala-
rı çevirdikçe bir bir canlanıyor hemen hepsi... Hani Teksas-Tommiksçilik oynamaktan tutun da, hayal
kahramanlarımıza özenerek semt pazarlarında satılan uyduruk kovboy tabancalarını yalvar yakar an-
nelerimize aldırmaya çalışmaya kadar anılar silsilesi içeriyo bu yayınlar.. İyi ki de hayatımıza girmiş
çizgi romanlar geçmişte...Teşekkür ve saygılarımla dostlarım...
Tommiks-Teksas okuyan başka kitap okumak istemez diye bir kural vardı çocukluğumuzda. Diğer kitapların okur sayısını arttırmak gibi bilumum nedenlerle kısa seri yolunu denemiş olabilirler. Fazla bilgim yok ama varsa yoksa okumaya devam etmeli. Yoksa diğerlerini.
[QUOTE=fındıkfındık;23627][SIZE=3]Tommiks'i okumaktan hiç bıkmıyorum, ezbere bilsem de bunun sebebini bir türlü çözemedim : sağolun üstadlarım
Hani bir söz vardır..( Dötü şoför koltuğuna değen.birdaha ayrılamazmış ) Bizlerde ilk bunları okuyarak,bunlarla gözümüzü açtığımızdan,başkalarını bu kadar sevemiyoruz..Hele hele Assad ve drzeko paylaşımı ise,yapışıyoruz koltuğa..Teşekkürler üstadlar..
Assad .
Emeğinize yüreğinize sağlık teşekürlerimle
.